Lite nostalgi



Ibland känns det så himla skönt...

ÄNTLIGEN

Har fått sova en hel natt utan att vakna och ligga och hosta i en timme någonstans under småtimmarna!
Känner mig piggare än jag gjort på länge, mina ben är fortfarande väldigt stela men huvudet känns äntligen som att det är med i matchen igen..

Åh vad skönt!

Uppdatering

Inte hostat än idag... Somnade tidigt igår, men vaknade igen vid midnatt och hostade i en timme ungefär.. Det var riktigt tungt och jag tänkte gå upp tidigt och gå till vårdcentralen, men jag var alldeles för trött. Hade tänkt ringa sjukvårdsupplysningen istället, men hittills idag har det känts okej så det har inte blivit av. jag hoppas på en lugnare kväll.
Har inte heller druckit någon cocillana idag vilket känns bra, vill inte behöva den så mycket.

Just nu sitter jag med håret i rullar, de små. Jag har ju klippt av ännu mer, det är riktigt kort, ville se om jag kan få till ett riktigt ruffs i det. Vi får väl se, jag behövde göra något med händerna en liten stund.. Vi får väl se vad det blir av det! Förmodligen kommer jag se totalt galen ut..

Vill förresten gå på maskerad på Hallowee i år, har den perfekta utklädningsidéen men måste ha en fest att gå på.. Pfft, kanske får klä ut mig själv hemma istället!

Man kan bli trött för mindre

Känns som att den här hostan bestämt sig för att köra ner mig totalt..
Med MSen i botten blir allt jag gör en enorm kraftansträngning, kan inte sova heller för jag bara hostar...

Har iallafall varit hos tandläkaren för sista gången, tills dess jag måste dra ut mina två visdomständer och tills dess jag får tid hos en specialist för rotfyllningen, för jag är för känslig för att min tandläkare ska kunna fixa den.. Ni hör ju, det är bara tjaffs! Men nu ska jag lämna det bakom mig ett tag och hoppas på att få må bättre.
I fredags fick jocke gå med mig till folktandvården, jag var så trött att jag inte orkade gå själv, höll på att somna mot hans axel inne i väntrummet. Ibland undrar jag om folk som ser mig när jag är så tror att jag är drogad eller full! Mår iallafall mycket bättre i kroppen idag, men hostan ligger som ett lock över alla tankar.
De ringde och ville att jag skulle vicka idag men med alla baciller och virus som frodas på skolorna just nu tror jag inte att varken de eller jag skulle vinna på min hosta också...

Nåja, det kunde varit värre! Lite pepp!


Frånvaro

Det blir inte så mycket skrivet, jag ligger med galen hosta som piper i halsen...
orkar helt enkelt inte, hoppas ni andra mår bättre! :)

Tandläkaren...

Jo, så jag kommer dit och hon säger att vi ska fixa ett hål i en kindtand.. visst visst. Jag blir bedövad och hon börjar borra. det går bra, det gör inte ont. Efter typ 15 minuter säger hon att nej, hålet är nog för djupt och eftersom det ändå är en visdomstand är det lika bra att dra ut den.. va?!
jag kände inte ens av det där hålet, kunde hon inte bara sagt att det är en visdomstand och när den börjar trilskas så är det lika bra att dra ut den, för det blir billigare i långa loppet.. Nej nej nej, så nu är den helt sönderborrad och provisoriskt lagad vilket innebär att det kommer bli problem med den snarare än senare och dessutom får jag inte tugga på den sidan.. Jag blir så less.. Jag kunde väl ha sluppit det där?! Hon bestämde även att göra samma sak med visdomstanden på andra sidan.. Så nu har jag två tänder som är borrade i men som inte kommer lagas..
usch jag blir så himla trött...

Verkar inte som att jag behöver betala för eländet iallafall och det är ju en jävla tur! Är skiträdd för att dra tänder dessutom, jag kommer behöva ha jocke med och hålla handen för att fixa det, helst är jag en sån som vill bli sövd...

Då var det dags igen...

Mer tandläkarbesök.. Hade ju ledigt över sommaren eller vad man ska säga, nu är det dags att ta tagi rotfyllningen igen.. usch vad less jag blir!

Men men, det är lika bra att få det gjort, trots att jag egentligen inte alls har råd utan får förlita mig på snälla föräldrar i det här läget, vilket känns lagom kul när man snart är 30.. Förstår inte hur vi någonsin ska komma till den punkten att vi känner att vi har ekonomi nog för att skaffa barn till exempel?! Kommer ske ungefär i 50årsåldern som det ser ut nu, å andra sidan hoppas jag på att foskningen ska ha gått framåt så att det är fullt möjligt.. ;)

Klippte håret i fredags förresten, måste erkänna att det inte känns fullt lika bra den här gången som förra. Det är alldeles för kort, och jag skyller inte det på frisören utan på migsjälv, helt klart, men nu känns det skönt att det är höst så jag kan skaffa mig en fin mössa och dölja det hela.. Jag vet ju att det är för att jag ville få bort så mycket svart så snabbt som möjligt, så egentligen är det här bara bra.. ;) Men det är lite tufft ändå. Försöker inte vara så himla nostalgisk om det för det är ju verkligen bara hår.. Och det kommer kännas jätteskönt när det svarta är borta, ett litet tag, sen kommer jag säkert falla dit igen och färga om det..

Nej, om man skulle ta och fixa sig i ordning och åka iväg till apoteket och hämta sprutor och sen till tandläkaren. Håll tummarna att jag inte ser ut som en hamster igen!

Just ja!

Jag vill bara påpeka om konserten i måndags att jag fick dansa tryckare till To be with you, när den spelades live.. Det hade jag inte trott när jag var 10...

Gårdagens konsert

Jag vet inte vad jag kan säga mer än Åhhhhhhhhhhhh det var såååååååååååååå bra! Genom att säga så låter man lite som en 14åring, men det får man väl leva med..

På morgonen fick vi veta att vår vän Björn förlorat sin kamp mot cancern. Det gick snabbare än vi hade kunnat tro, men samtidigt som jag känner mig sorgsen över det och kommer sakna honom är jag glad att han slapp lida mer. Nu går tankarna till hans familj.

Men Björn, den man jag kände, hade blivit rätt ut sagt förbannad på oss om vi sagt att vi skulle stanna hemma från konserten på grund av det som hänt. Så vi gick dit och började kvällen med varsin shot vodka (hans drug of choice) till hans ära. Det kändes rätt och jag vet att var han än är skrattade han gott och tyckte att vi levde upp till hans minne.

Musiken var bra, fantastiskt bra faktiskt! På vägen hem var vi båda lite höga på bas- och gitarrsolon. Det var bara underbart! Vi stod nästan längst bak för jag orkade inte trängas, efter en stund slutade mina ben fungera riktigt, jag vet inte riktigt om jag är förvånad eftersom jag känt mig väldigt svag på sista tiden och efter att ha stått rakt upp och ned i 3 timmar ville det sig inte längre. Det började göra jätteont i ryggen och knäna började vika sig. Jocke sa att om jag ville kunde vi gå hem, men jag blir så arg när jag tänker att han ska missa något på grund av mig, så istället fick han hölla lite hårdare om mig, speciellt bak i svanken, så klarade jag ett tag till. Vi gick efter första extranumret, tydligen var det två låtar till efteråt, men det hade jag inte orkat tror jag. Helt fantastiskt var det iallafall som sagt... ;)


Paul Gilbert äter gitarr...


Billy Sheehan, kungen av bas, fick rysningar, det är inte ofta det händer av ett solo..


Hela bandet, Billy Sheehan, Eric Martin, Pat Torpey och Paul Gilbert.

om vaccination

Jo, jag fick svar från KS idag!

Hej Hanna,
 
ja, det går bra att ta vaccinet mot influensan när man har MS. Dock är MS ingen risk- eller priogrupp. Däremot är det så att man kan bli sämre i sin MS också, så det är nog klokt att ta vaccinet.
 
Mvh Agneta"

In Memoriam

Ibland går 2 månader på 2 veckor...



1976 01 04 - 2009 09 07


Idag

Måste pallra mig upp till vällingby för att handla. Känner mig så grymt omotiverad att det borde vara straffbart, jag vet ju att jag kommer vara dödstrött när jag kommer hem, men egentligen är det ju värt det för att röra sig.
Känner mig så himla trött nu, ögonen kliar konstant och det väser när jag andas.  Har skickat ett mejl till Dr P och hoppas på att han svarar snart. Känner mig vingligare igen också, det får bli att ta med rullväskan när jag går så jag har något att stödja mig på!

En fråga till er andra där ute, hur gör ni med det här med vaccinering? Jag har för mig att det var någon som sa att vi autoimmuna bör vaccinera, men jag har inte hört något som skulle styrka det uttalandet. Vi får väl se.

Alla dessa blåmärken...

3660089d072ff867ad483c2b7a446fa1.png

Alla dessa blåmärken...


RSS 2.0