Måste bara säga en sak...

¨

... jag har världens vackraste man.

I stan

Hej hej

Det blev ett längre uppehåll än vad jag egentligen tänkt. Blev kvar ute på arholma efter midsommar, sen blev jocke sjuk och ville inte smitta mig innan hayride så jag stannade där ute till i torsdags då jag åkte direkt till syster i Uppsala.

Så, vad har hunnits med?

Veckan ensam på arholma kanske inte är så mycket att berätta om! Midsommar däremot var jättetrevlig och vi fick sol iallafall och inte bara regn. Ganska lite regn..

Ensamheten gick bra, hade lite grillkväll med stjärnorna i arholma handel. Underbara är dom, kände mig helt plötsligt som äldst i gården när det bara var jag och 20-åringarna, men det var trevligt. Vitt vin med citronmeliss i skymningen får mig på bra humör nästan jämt!

Tog sprutan helt själv för första gången i onsdags, jag satt med jocke i telefon med headsetet så jag inte behövde vara hlt själv med mina tankar, det var nog en bra idé, jag får komma in på det så sakta tänker jag.

I Uppsala gick jag till systers frisör och klippte bort mer än hälften av håret. var så nervös innan, men jag har bestämt mig för att nu är det slut med färgningar, vill ha tillbaka min naturliga hårfärg (råttblekt), orkar inte fixa med utväxter och sånt. Trots min ångest på morgonen stod jag fast vid mitt beslut och hon klippte upp det väldigt och det längsta i nacken räcker just dit, till nacken.. Nu är det bara kanske 5-7cm kvar av det svarta så någon gång under hösten ska jag nog kunna klippa bort resten också och sen gäller det bara att hålla färgningsmonstret i mig i schack. Det blev hur som jättefint och nu när det är så varmt är det underbart att inte ha en korpsvbart gardin ner över ryggen som gör att man svettas ännu mer!

Sen åkte jag och Tove ner till Hultsfred och Hayride! Åh vad kul vi haft! På fredagkvällen orkade jag inte stanna längre än till 12, då tog mina ben slut, men på lördagen orkade jag med ända till stängning och tills dess våra vänner arrangörerna hade städat halva stället, tror vi var hemma vid halv 5.. Det var en jättetrevlig festival och oj vilka fina piffade männsikor med så galet utstuderad stil! Killarna hade nog mer utstuderade frisyrer än vad jag någonsin haft!

Men nu är det mest skönt att få vara hemma med min man... En hel vecka utan honom kändes faktiskt av!

Idag fixade jag nästan färdigt min rotfyllning hos tandläkaren, tyvärr måste jag dit en gång till och rensa för mina tandrötter är tydligen väldigt trånga så hon kunde inte göra det idag, suck suck!
Men! Inte en helt onödig dag iallafall, har hämtat min kamera, den var lagad! Underbart! De har tydligen bytt ut hela optiken i den.

Hoppas ni har det bra i värmen! 

Aha!

Jag och klänningen har varit på en liten promenad för att känna av om vi gillar varandra.

Det gör vi!

Väldigt mycket!

Två saker jag upptäckt:

1. Om man vill ha strumpbyxor eller leggings under (vilket jag nog vill) behöver man också en underkjol.. Annars fastnar hela kalaset mot strumporna och man förlorar den shyssta svass-effekten!

2. Det behövs en liten säkerthetsnål för det finns inget lås på dragkedjan som vill åka upp. Inte svårt att sy dit en liten knapp sen, men det får bli efter midsommar...

Julia blev lika kär som jag i klänningen så jag har lovat att beställa en till henne med..

Egentligen hade jag tänkt åka ut till ön redan idag och ta sprutan där ute så jag slipper resa med tröttheten imorgon, men jag missade helt tiden, så det får bli förmiddag imorgon istället...

Mina gråtattacker fortsätter att komma, idag grät jag i telefon med jocke för att jag skulle åka en dag tidigare än honom.. Ni hör ju! Vilket skämt!

Suck!

En sak jag märker nu när jag läser igenom mina blogginlägg är hur ofta jag upprepar ord och meningsuppbyggnader nära inpå varandra.. Får ont i magen...

Äntligen lite sol!

Efter en hel veckas crap-väder var det underbart med lite ljus när jag vaknade imorse när jocke gick. Så skönt att känna att det faktiskt är sommar iallafall! Jag vet att jag inte ska ta ut segern i förskott för efter vad jag förstår gäller det här bara idag och delar av imorgon och till midsommar ska regnet komma tillbaka igen... Jag vågar mig ändå på en gissning om fint väder ute på ön eftersom arholma-väder aldrig är detsamma som fastlandsväder, oavsett om det är till det bättre eller sämre...

Igår åt jag middag med min pappa inne i stan, helt otroligt god gorgonzolaspäckad oxfilé, men vad som nästan var än mer fantastiskt var broccolin man fick till, otroligt god! vet inte vad de hade gjort för speciellt med den, men men...

Annars längtar jag bara efter ön nu! Idag ska jag till Julia med klänning och vin, annars hade jag defintivt åkt ut redan idag, kanske är det blir imorgon, det skulle ju bara innebära en natt ensam, och det ska jag väl klara?

Har varit så otroligt snabb till tårarna de senaste dagarna, gråter för ingenting. Vi pratade om det igår innan vi somnade och sure enough gjorde det i sin tur att jag började gråta också. Jag vet inte vad det är, bara nedstämd och konstant gråtfärdig! Jag har läst någonstans att avonex kan göra att man blir nedstämd, men jag vet inte om det är såhär det yttrar sig, någon annan som känner igen sig? Har skickat ett mejl till Syster A om det hela, så får vi se, sa att det inte är något problem än så, men att jag ska hålla koll på det. Jag har inte fått svar än, jag kanske överreagerar... Suck!

mobilbilder!

Nu när jag laddade över bilder från mobilen hittade jag en del som jag ju måste dela med mig av!



Ölpool med badtermometer från 2 veckor sedan på arholma!



Alla mina smaksatta snapsar! Syren, granskott och rabarber!



Morbror Jocke med en Viggo som inte verkar vilja vara kvar!



Världens sötaste!

Förlåt att det tog ett tag Veronica, men nu är de uppe iallafall!

Så!


Kanske inte det vackraste ansiktsuttrycket i världen, men iallafall en mycket mycket snygg klänning!
Imorgon har jag dejt hemma hos Julia dit jag lovat att ta med mig en flaska vin i utbyte av hjälp med att flytta axelbanden lite åt sidan! Där de sitter nu skaver de lite plus att brösten får konstig form..

Klänning!

Den kom med posten nu, behövde inte ens hämta ut den! Och den PASSAR! Lord be praised!!!

Tar nya tag

Det känns bättre idag, pratade med syster igår som var positiv och sa att en sommar hit eller dit är ett litet problem, min pappa sa att det är världsligt..

jag antar att det är det är mitt problem, jag har svårt att slappna av och tänka att vissa saker faktiskt är världsliga. Vill tro att det var det syster A menade när hon sa att jag måste sluta jaga upp mig..

Nu sitter jag iallafall här med böcker igen och skriver så bra jag kan. Så är det!

Ska åka in till stan sen och träffa pappa samt försöka byta mina fina röda skor till en mindre storlek. Sen hoppas jag att den prickiga klänningen från cherryretro kommer idag, fick ett mejl att den skickades i fredags, så om jag har tur! Funderar på att åka ut till arholma med böcker och laptop imorgon eller på onsdag och försöka få lite jobb gjort.

Ser fram emot midsommar nu!

set back...

Jag såg just ett mejl från en av lärarna jag lämnat in komplettering till att han vill ha lite mer om ett ämne men att han går på semester nu så han kommer rätta det i augusti...

Och nu känns det skitjobbigt!

Jag vet att det är så det är och okej okej, då kanske examen inte blir klar förrän i augusti men det är väl okej för det är ju mycket jag behöver fixa iallafall med diagnoskursen och allt vad det nu är...

men det känns ändå som en stor klump i magen och total stress!

Orkar inte mer nu!

Sitter och gråter och jocke försöker trösta men det är ju jättesvårt när jag själv också vet att det här inte är slutet på välrden iallafall.. Känns bara tungt. Mycket som känts tungt på sista tiden...

Tjo!

Idag har min kompis E fått sin efterlängtade son, Lucifer ska bli hans namn! Kommer bli en vacker pojke  med tanke på föräldrarna!

Lätt slut.

Jag borde veta bättre än att springa på stan i flera timmar som jag gjorde igår, idag är benen inte riktigt med och fötterna känns fortfarande som sprängfulla vattenballonger. jag tycker fortfarande att det var värt det iof!

Ikväll ska jag och Caroline se Lovemans sista spelning på Alcazar, har man möjlighet tycker jag att man ska gå, det är ett himla röj!



Och det skulle vara så lätt för mig att säga nu att jag hoppar det ikväll eftersom jag inte direkt känner mig på topp, men jag skulle ångra det så himla mycket!

Killen på trombon är min kompis Jens och jag har sagt så många gånger de senaste åren att jag ska komma på deras spelningar och jag måste erkänna att det bara är ett fåtal jag gått på, så nu när det verkar vara ett längre uppehåll måste jag ju! Och jag vill!

Provade min gamla fina svartvita klänning från hm i 50-talsstuk igår och den sitter fortfarande dundersnyggt, med det nya knallröda läppstiftet jag köpte igår kommer det bli toppen! Köpte ett par röda sandaler på dinsko idag, men jag vet inte om jag vågar ha dom, jag får ju skavsår som ett brev på posten varje gång jag ger mig på nya par..

Läppstiftet funkar för övrigt, jag har problem med att jag alltid blir röd på tänderna och att det kladdar, men det här från Nouba sitter som berget! Jag svär! Gick runt med det hela kvällen igår och inte en fläck! Kunde till och med äta årets första nektarin utan att färgen försvann, inte illa...

Onda fötter

Att gå i halvtaskiga skor längs i Gamla Stan och brottas med allsköns turister och andra är inte direkt toppen dagen efter medicin. Det känner jag nu!

Men det var värt det! Köpte dunderfina espadrillos både till syster och mig själv för det hurlösa priset 158 kronor! (79 spänn per par) nmen det var det också värt! Kommer vara så fina så i dom hela sommaren, eller så länge de håller!

Köpte även ett rött läppstift på nouba. Julia har ett sånt och det verkade sitta som berget, så kanske att det till och med funkar för mig och att jag inte bara blir stående med röda framtänder som vanligt...

En going-away-present till F är också fixad, kommer sakna honom nu när han flyttar till Kina, men easy come easy go, we har haft en underbar vänskap i ett år, nu ska han vidare utrikes och jag ska väl inte klaga, även om både jocke och jag tycker att det är lite trist...

Annars? Bokade tid för att få mina ögonbryn lite shapeade i vällingby imorgon 10:30. Hon är så himla duktig, det går snabbt och 100 kronor är det värt varje gång för att slippe stå hemma och gråta!

Nu ska jag lägga fötterna högt, ta alvedon och försöka bli mänslig igen!

Om gårdagens aktivitet:

En sak måste jag säga om det här med att ta sprutor.

Jag fick väl lite välja om jag ville ha avonex (en gång i veckan) eller copaxone (en gång om dagen) och tänkte att avonex nog var bäst för då slapp jag tänka så mycket på sjukdomen under veckan.
Det funkar rätt bra med det, jag säger som jag tror jag läste hos Messan att jag är mer MS-frisk än MS-sjuk (med vissa undantag så klart). Men, en sak jag inte räknade med lika mycket var hur otroligt sjuk jag känner mig när jag väl sitter där och allt är preppat och klart och det bara är kvar att sätta nålen i benet.  Just i det läget känner jag mig minst i världen, och jag vill verkligen inte göra det för det känns så otroligt orättvist att jag ska behöva.

Tur att jag har Jocke. Numera låter jag honom göra själva injektionen av medicinen, jag sätter nålen, sen får han trycka ner kolven i sprutan. Mest för att jag vill hålla nålen stadigt med båda händerna och för att det svider bak i ländryggen när jag måste titta på (underligt hur man är funtad va?) Så medan han gör det tittar jag på honom, han tittar på mig och säger att han älskar mig. Det gör det lite lättare, men jag hatar det fortfarande. Inte för att det gör ont, för det gör det inte. Inte för att jag får jobbiga biverkningar, för jag har tur och har som max som idag -  ont i ryggen och lite stel.

Men för att det är det sista oundvikliga tecknet på att jag är sjuk, och på att jag trots att jag är precis som alla andra i så många lägen är så totalt och komplett olik på det här. Jag menar inte att det är synd om mig, ni som läst i bloggen från början vet hur mycket jag hatar när någon säger det till mig, och jag känner det inte själv heller. Det finns de som har det mycket värre än jag. Men ibland måste jag bara få vara sur och tycka att det här är för jävligt!

Efter att själva injektionen var klar bäddade jocke ner mig i sängen med popcorn, isglass och Wayne's World. Sen låg han där och klappade på mig resten av kvällen. Har jag sagt hur mycket jag älskar honom? :)

Nu ska jag in till stan med PauPau innan hon åker ner till skåne för sommaren.

Torsdag

Ikväll är det dags för avonex. Måste komma ihåg att gå till apoteket imorgon och hämta ut nästa omgång!

Jo just!

Min kamera gick ju sönder i helgen.
Attans!

Jag vet inte vad som hände, jag satt ute vid källaren och tog bilder på ormbunkarna (som ni kan se nedan) och helt plötsligt började objektivet åka in och ut innan det slutligen kom upp ett meddelande där det stod "stäng av och slå på kameran". Naturligtvis gjorde jag som det lilla meddelandet sa, men det hjälpte inte ett dugg. Jag fortsatte att stänga av och på ett par gånger, plocka ur batteriet, sätta i batteriet, minneskortet... Hur som kunde jag fortfarande titta på de bilder jag tagit innan och som ni sett gick det bra att ladda över dom i datorn, däremot går det inte att ta nya.

Nu har jag iallafall lämnat in den på Onoff, så nu blev jag av med den i 3 veckor! 3 VECKOR! Det innebär att det inte blir några bilder från Lovemans sista spelning på lördag, förmodligen inga från midsommar och inte heller får jag med den när jag och syster ska till Hayride veckan efter midsommar! Jag vet, jag får ta bilder med Toves kamera, men det stör mig iallafall för det här är andra gången jag måste lämna in den och den är inte ens ett år gammal! (Det där sista vet jag för på garantin stod det att jag köpt den den 18e juni! hepp!)

Killen på Onoff såg dessutom väldigt misstänksam ut och frågade om det inte var yttre åverkan som skadat den. Jag sa att det inte var det, men jag tror inte att han trodde på mig. Jag fick skriva på ett papper när jag lämnade in den att om det visade sig att det hela var mitt fel skulle den inte lagas och jag får betala 400:- och jag kan nästan slå vad om att de på något sätt kommer få det till att det var mitt fel iallafall!

Jag saknar den iallafall! Speciellt nu när det finns så mycket man vill ta bilder på!

Meningen med det här inlägget är väl att säga att det inte blir så mycket  bilder nu, trots att det är en massa roligt på gång!

Svarte Orm... forts...


Svarte Orm

Ikväll blir det säsong 2!

Pfft

Om inte annat passar mina nya färger reklamen för ändtarmsproblems-salva som visas på min blogg just nu.. Ha ha.

Nytt utseende

Jag har lekt lite med inställningarna idag - är långt ifrån särskilt duktig på det än så länge, men jag har iaf lyckats byta färger och bakgrundsbilden till arholma-bild!

Mottagnningen igår var mycket trevlig.

Min tand molar fortfarande, men jag ska inte gå och kolla för jag måste sluta vara så himla mjäkig!

Annars känner jag mig faktiskt lite hängig i största allmänhet. Sitter med böckerna i sängen men får inte ner något på papper. Känns som att jag bara vill gråta för att hjärnan inte finns med någonstans. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till och jag känner mig nedslagen över att mina tidsplaneringar inte håller...

Fan!

Kan bli så less. Fötterna och benen är stela, det känns återigen som om någon lindat runt mina knän med tejp och huden känns konstig.

Klag klag klag, det är det enda jag är bra på just nu känns det som!

Ont

Jaha, då har man varit hos tandläkaren igen. Den här gången ser jag inte ut som en hamster, men hon har börjat fixa för min rotfyllning och det molar inne i kinden nu. Jag lovar dyrt och heligt att jag i fortsättningen ska gå en gång om året och kolla upp!

Snart ska vi iväg till Norrtälje på Emils studentmottagning! Härligt!

Snott från Blondinpappas blogg.

Vad blir ditt namn baklänges?
 Annah, nej, stavar inte mitt namn som palindrom.

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Humm, jag tror inte jag legat på sjukhus annat än vid min födelse, vet inte riktigt hur länge det blev - ett par dagar?

Platt eller lockigt hår?
 
Väldigt rakt.. Lite lockar längst ner men de försvinner om jag borstar håret. 

Är du kär i någon?

Ja.

Vad gör du när det regnar? 
Njuter inne av att inte känna krav på att vara ute och njuta. 

Har du en dröm som gått i uppfyllelse?
 
Ja det tror jag. Jag har nog flera:
har gift mig med en man som älskar mig, har träffat Daniel Lanois, har vänner över hela världen. 

Vad har du som startsida på Internet?
 
Google.

Vem ringde du senast?
 
Älskade syster.
 
Tycker du att sengångare är söta? 
Jo men det är de väl?
 
Har du haft vattkoppor? 
Inte vad jag kan minnas. 

Vilken mobilsignal?
 
Benny Hill när syster eller Emil ringer
Dirty Dancing-musik när Julia eller Carro ringer
Signes Tur från Halvfemhuset med James Hollingworth när andra ringer.
 
Första sporten du gick på? 
Kan nog ha varit fotboll på Rönnskärs IP. 

Vad längtar du mest till just nu?
 
Att bli klar med studierna en gång för alla. 

Hur gammal har du tänkt bli?
Det får bli en överraskning - såväl för er som för mig! 

Kan du gå ner i spagat?
 
HA!

Vad är du mest rädd för i hela världen?

Herregud jag är grymt nervös av mig. Förmodligen är jag mest rädd för att förlora de jag älskar.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
 
Finns det mjölk så läser jag. 

Röd, grön, blå eller gul mjölk?
 
Beror på till vad. Grön till att dricka och röd till typ marsansås eller i kaffe. 

Vad har du för färg på ditt påslakan?
 
Just nu vitt med gråa rosor - Jocke fick välja igår när vi bytte, jag ville ha grönrandiga, men men... 

Sommar eller snö?

Sommar. Snö om det är mycket av den! 

Tänt eller släckt när du ska sova?

Släckt förutom till advent då jag älskar att ha lite ljus från stjärnan.

Godaste drickan till frukost?
 
Brämhults smoothie, allt jag lyckas få i mig. 

Vem kramade du senast?
 
Jocke

Duscha eller bada?

Brukade älska att bada, nu klarar jag inte av att det är så varmt. Försöker mig på ibland.

Kan du ditt mobilnr utantill?
Jag har haft samma nummer sen jag fick min första mobil i gymnasiet, snart 10 år - så ja!

Vad var det senaste som fick dej att skratta?
 
Tanken på mig på maskerad i french maid-outfit utklädd till Magenta i Rocky Horror Picture Show! Men jag har inte gett upp tanken helt! 

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
 
Hmmm, 4 tror jag det är. 

Vilken svordom använder du mest?

Helvete eller fan.

Äger du en Ipod?
 
Ja men jag använder den inte. Jag bytte till en sony och nu använder jag mobilen.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
 
Jag har 5 olika tider inställda, men jag skiter i som allihop. 

Hur många resväskor äger du?

Ingen, jag använder mig av ryggsäckar.

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Nej. Försöker sluta med flipflopar överhuvudtaget eftersom jag ibland har svårt att lyfta fötterna ordentligt och då är de livsfarliga!

Var köper du dina matvaror ifrån?
 
Ica och Hemköp. 

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?

Ta bilden. Fotogenique är inte en av mina egenskaper.

Vilken var den senaste filmen du såg?
 
Tenacious D- igen! 

Har någon av dina vänner barn?
 
Japp- och en del får precis när som helst! 

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

En riktigt fin klänning.

Har någon någonsin kallat dig lat? 
Absolut. Om inte annat var det många som tänkte det innan diagnosen - inklusive jag själv. 

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Nej. Fick en insomningstablett när jag tog kortison men den ligger i soporna.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
 
I CD'n på laptopen har jag Black Adder första säsongen. 

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
 
Vanlig mjölk. 

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
 
Hmm, nej jag tror inte det. 

När var senast någon stötte på dig?
 
Det måste nog varit killen på tunnelbanan som sen sprang snabbt som attan när han såg jocke stå och vänta på mig vid spärrarna. Han är läskig min man! Vad kan det ha varit, 3-4 veckor sen? 

Vad åt du till middag?

Köttbullar i tomatsås med pasta.

Använder du huvtröjor?

Njae, inte nu längre av någon anledning.

Kan du vissla?
 
Hellre än bra. 

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
 
ordförande i Ung Vänster i hemstaden, vad tror ni? 

Vem var den senaste som ringde dig?

Mamma.

Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?

Flygande mattan är kul.

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? 
Absolut.

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?

08 men är en 0910 i hjärtat.

Tittade du på tecknat när du var liten?

Ja, minns än hur besvikna jag och grannen blev när det vid första avsnittet av Björnes magasin visade sig att det bara var vinjetten som var tecknad.

Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?

Vet inte vilket det skulle vara...

Hur många syskon har du?
En fantastisk syster.

Är du blyg inför det motsatta könet?

Nej, eller, det beror på i vilket läge! För ragg - ja! För att bara prata - nej!

Vilken film kan du alla replikerna till? 
Alltför många för att det ska kännas legitimt.
 
Äger du några band-t-shirts?
Nej, men använder Jockes ACDC och Lynyrd Skynyrd mest för att han tycker att jag är söt i dom.

När flög du senast?
I julas.

Hur många stolar står runt ditt köksbord?

Fyra obekväma satar!

Läser du för skojs skull?

Så ofta jag orkar.

Pratar du några andra språk?

Skulle säga att engelskan flyter väldigt bra.

Diskar du din egen disk?

Nej, jag är gift! ;)

Har du gråtit offentligt?

Ja. Ja. Ja. Ja. Ja. Ja. Ja.

Har du en stationär dator eller en laptop?

Laptop i sängen.

Försöker du alltid lära dig nya saker? 
Ja fast det har börjat bli svårare med tiden.. ;) 

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?

Har inga piercingar, har till och med låtit hålen i öronen växa igen.
Tatueringar har jag 3, egentligen 4 men den minsta räknas inte.
Villa jag ha fler? Ja.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
 
Njae, det tycker jag inte att han borde, men jag tackar inte nej om han skulle göra det. 

Kan du kasta macka?
 
Typ 2 plask on a good day... 

Vem har du med på bio?
 
Jocke eller Carro. 

Vad har du för väder?
 
Försommargrått.

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?

Engelska.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor. (Håller med Blondinpappa här)

När sov du senast på golvet?

Oj... Det var ett tag sedan...

Vilken är din favoritdrink?
Är jag trist om jag säger Cosmopolitan eller Vodka Cranberry? Ha ha ha.

Gillar du din boendesituation?
 
Jovars.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

Jag önskar att jag visste.

Äter du frukost dagligen?
 
Nej, dålig på det.
 
Är dina dagar fullbokade och stressiga? 
Fullbokade nej, stressiga ja, men det är mitt eget fel! 

Vilken är din favoritfrukt?
 
Får man säga bär? Skogshallon. 

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
 
29, blev 28 i måndags. 

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
 
Hej hej, Hanna svenskalärare här! Vilket är grymt störigt nu när jag märker att jag slinter mer och mer på tangenterna. 

Tror du på liv på andra planeter?
 
Ja, kanske inte just på de i vårt solsystem, men med tanke på detta enorma universum har jag svårt att tro att vi är de enda. De ser nog inte ut som oss, men något - ja det tror jag. 

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

Usch det vill jag inte säga för det gör ont i själen.

Tror du att Gud är en man eller kvinna?

Jag är agnostiker, tvivlar på allt.

Vad var det senaste du åt? 
Ovan nämnda köttbullar. 

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?

Jag tror det är rätt lika.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Jag vet inte, men jag vet att Liv var för spetsigt...

Gillar du senap?
Ibland.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
 
Aldrig i livet. 

Har du någonsin köpt något från ebay?

Nej.

Skulle du säga att du är trendig?

Otroligt, tyvärr ofta ungefär ett halvår för sent.

Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?

Bli smickrad men tacka nej utan att vara onödigt elak.

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?

Darth är Gud - så jag antar att jag svarar man på frågan ovan!

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det? 
Om det handlar om något viktigt. I vanliga fall är jag inte så förtjust i att prata i telefon så jag är glad om jag slipper. 

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?

Vem ska trösta Knyttet? av Tove Jansson
Sagan om den lilla Farbrorn av Barbro Lindgren
-they get me every time.

Tycker du att du är attraktiv?

Vissa dagar, sen får jag för mig att ta ett kort för att föreviga det flyende ögonblicket, och i och med det kortet är känslan förbi!

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?

Nej.

Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Det vet jag inte.


Helg på ön

 Minneslunden.
 Blöta Skogsstjärnor i Minneslunden.
 Smultron.
 Mamma med Liljekonvaljer.
 Rabarber.
 Kanske inte den vackraste bilden, men från en bra dag!
 Rabarber som blev ett försök till midsommarbålsdricka.
 Vodka smaksatt med granskott. Smakade faktiskt riktigt bra!
 Mitt försök till att ge Pelargonerna en andra chans.
 Gräsklippare utan handtag vilket ledde till -
 - Toves ömma händer som fick kylas med isglass.
 Ibland har man det riktigt, riktigt bra!
 Dass och äppelträd.
 Äppelblom.
Ormbunkar och Midsommarblomster.
 Sista bilden innan kameran gick sönder!

RSS 2.0