imorgon....

Längtar!! Imorgon är det skellefteå som gäller!

Nervös för flyget men får iaf vara med jocke så det går nog bra...


Igår bestämdes det att vi satsar på högre betyg med uppsatsen så vi är ännu inte klara, men jag känner mig så himla peppad!

mitt liv just nu

handlar om en c-uppsats... och den är snart mer eller mindre klar så att jag kan börja leva igen! Underbart!

Har varit dödligt sjuk sen i fredags, legat utslagen med en förkylning av guds nåde..

nu har jag skrivit hela dagen och vill bara stänga av datorn..

sov gott världen!

Gunnel, jag tänker på er!

trött

Har knappt sovit något inatt för jag hostar som en galning och vaknar och det känns som att jag håller på att kvävas för att jag inte kan svälja..

klippte lugg igår..

Såg hemsk ut!

Så jag klippte det lite mer sen när jag kom hem och färgade håret svart och nu känns det mycket bättre!

Det var den sången..

Rösten försvann någon gång under natten, upptäckte det när jag vaknade..

Blir ingen singstar för mig i helgen, sorgen är stor...


Sjuk

Sover konstant och har så galet ont i halsen.. Orkar knappt sitta upp...

Försöker få lite uppsats-arbete gjort, men det är svårt, är så himla arg för att det här kommer nu och inte över jul, jag hade hellre legat i sängen hela julafton än nu när vi har så mycket som behöver göras!

Funderar på att klippa lugg... Det är typ det mest avancerade jag kan tänka på just nu... Illa..


Humöret...

Åh detta humör på väg utför!

De senaste dagarna har jag känt mig så himla trött och tyvärr gör det att jag inte är en särskilt behaglig person att ha att göra med. Jag muttrar, känner mig konstant nära till tårarna och är helt enkelt slut.. finns ingen ork!

Tvingar mig att göra de saker jag sagt att jag ska, men i omgångar vill jag bara sova, tyvärr blir jag inte gladare efter att jag gjort det heller, nästan tvärtom, och sur...

Fattar vad fatigue är..

Gnäll

Tycker det var länge sen jag gnällde lite, håller ni inte med?

Jag är less, jag är så fruktansvärt himla tråkless på att vara trött hela tiden!

Jag är så trött på att sitta på tunnelbanan, eller bussen (som från arholma i helgen) och ha ångest för att jag närmar mig den station där jag ska gå av och jag inte vet hur jag ska få igång benen ordentligt innan dess.. Eller att sitta på tunnelbanan och sitta närmast fönstret och det sitter tre till i samma "fyra" och känna oro för hur jag ska ta mig ut när jag kommer fram till där jag ska av utan att snubbla över folk.

Jag tycker inte att jag går runt och är trött hela tiden, men jag känner att jag inte är lika på alerten som andra. Jag säger inte att andra går runt och är så himla pigga och glada hela tiden, och jag tror att jag är glad tills innet, men kroppen är trött...

Så så trött...

Har inte så ont, det tycker jag inte, men jag är stel...

KS imorgon

Dags för tester igen.. Fullt ös medvetslös..

Eller inte kanske. Jag är inte det minsta sugen. Försöker hitta ett dagligt lunk där jag slipper tänka på sjukdomen.. Så måste jag in och göra tester så känner jag mig lite tilltryckt igen.

Förra gången kom jag hem och låg på sängen och grät, imorgon ska jag på handledarträff där Carros och min uppsats ska diskuteras.. Hmm, låter som ett yppans tillfälle. Hoppas bara att jag inte känner mig lika nere som förra gången för då kommer jag börja gråta, det finns ju inget mer intressant än att opponera på ett arbete där den ena som skrivit det gråter för minsta lilla grej.

Så nu sitter jag och funderar på vilka kläder som är mest praktiska för en dejt på KS. Långt linne som klänning är schysst för då kanner man sig inte så naken när man testar reflexer, men det innebär å andra sid


RSS 2.0