just nu

Har inte skrivit på ett tag och det beror väl delvis på att jag hellre är ute i solen (när den syns) umgås med vänner (när de är trevliga) och läst (när det funnits trevliga böcker tillhands, nu börjar jag på patriarkens höst av Marquez).

Sen så går det inte att komma ifrån att det är en viss skillnad mellan mobilt bredband och vanligt bredband.. Jag loggar in på internet och kollar mejl och andra sociala funktioner och innan allt sånt hunnit ladda är jag redan less så jag läser sen stänger jag av datorn igen...

Inte så mycket har hänt sen sist heller... Hde farmor och extrasyster på besök. Det var jättetrevligt och jag förstår verkligen varför mamma och pappa pratar så varmt om J för hon är verkligen underbar och helt galet söt ovanpå det!

Sen har vi haft mer gäster via innebandyförbundet och de åkte igår.. Det är trevligt med folk men till slut känner jag bara att jag vill vara ifred! Låg och tittade på My name is Earl igår i ren protest men var tvungen att stänga av när barnen kom in (7 och 10 typ) för det kändes inte så passande för dom... Jättefina barn men jag orkade bara inte mer då.

När jag ramlade i förra veckan sträckte jag troligtvis ut ett ledband i höger stortå så nu haltar jag igen och det gör i vissa lägen så ont att jag  måste stanna och bita ihop. En av gästerna från igår är naprapat och sa att jag ska försöka hålla foten rak så tån håller sig på plats, tjo flöjt! Men det är okej, nu kan jag sitta och vara grinig av flera orsaker.. ;)

På fredag tror jag att jag och Tove åker till uppsala över dagen, har lite saker som behöver fixas.

strand!

Har legat med Julia och J ute på Talludden och solat och dessutom badat lite.. Det var jätteskönt, tänkte att jag nog ska tvätta håret nere vid bryggan sen.. Tycker om att tvätta håret här i det bräckta vattnet, då får jag lite volym i mitt annars platta och trista nordiska hår (som de säger i reklamen)

Hade ont foten igår efter att jag ramlat... Men det börjar ordna sig nu iallafall.. Skönt, var så less på att gå från det ena problemet till det andra. Men jag tror det ska gå bra nu.

Jocke kommer ikväll och jag längtar så jag tror jag kan dö.. Nej nu överdrev jag, men jo jag längtar.. Så kommer farmor och extrasyster uppifrån skell ikväll, det ska också bli jättetrevligt! Vi ska ha en liten grillkväll hos Julia imorgonkväll ch umgås..

Tove har kommit hem från Grekland och henne längtar jag också galet efter!!

Men på det stora hela mycket skönt och jag börjar bli lite brun! Otroligt, jag har fått färg och vi är bara i början av juli, sånt har inte hänt på flera år under affärsjobbstid... ;)

meh!

vad faan! Varför blev förra inlägget vit och jättestor text? fattar ingenting!!

underbar kväll!

Hr suttit nere på grannarnas brygga sen kl 18 och druckit gin och tonic...
Älskar somrarna här ute och all dess otvungenhet och fantastiska människor!

Gick för ztt gå på toaletten och av skäl som ni kanske förstår men som jag nte känner att jag behöver blogga om, var jag tvungen att leta upp nya byxor för att det gick inte så snabbt som ja hade velat till toaletten (jäva MS), vilket innebar
att jag var tvungen att ta mig upp i backen för att hämta mina jeans och på vägen upp dit föll jag raklång utför kökstrappan - och tog mig inte upp.. Helt omöjligt! Ringde till jocke och knde mig så ynklig..

Lyckades kämpa mig upp, byta byxor, ta mi ner till bryggan - med käpp, sen började jag gråta... mamma grät.. Hatar det.. men alla var så himla guliga, trots det HATAR jag att gråta och ramla och vara liten..
Underbara kusin S och undrbara granne  och underbara mamma... allt går..

Men jag hatar att vara ynklig...


bara ljug!

De sa igår att det skulle bli galet varmt idag och gassande sol!

LJUG!

Jag vaknade av att dörren uppe i stugan liksom blåste uåå och inte var det fågelsång och en vacker värld jag vaknade till inte... Nej mulet och gråkallt..

Jaha ja, det blir att läsa en massa idag då..

Har ont i benen...


äntligen sol

Det har regnat i rpincip sen vi kom hit med några få uppehåll men inte så att an velat ligga ute i bikini... långt ifrån...

Men idag sken solen, jag har skrivit ett lååååångt brev till jocke som ska skickas imorgon och så har jag solat,,, Först låg jag på tomten, men så var det mycket ljud där, sen flyttade jag till bryggan och låg en stund men började ledsna ungefär samtidigt som alla kom ner till bryggan och blev tråkiga tjejen som flyttade upp i skuggan på tomten istället... Men men, sen flyttade jag ut, somnade på en madrass på gräsmattan och sen gick jag in och läste i skuggan uppe i backstugan när jag kände att jag fått nog...

Nu är jag slö, ville inte följa med julia och gänget och grilla på en ö för jag kände mig inte i form att skutta mellan båt och klippor efter att jag gått så mycket igår.. Måste börja planera! Men de ska höra av sig när de kommer tillbaka till ön, men det lär väl bli rätt sent och då tror jag att jag sover hur som.. Jag bara sover och sover, fy vilken tråkig vän jag är!

Känner mig positiv till livet idag igen trots att det svider i fötterna när jag går, men det är en mindre plåga...

Har diskuterat planer inför sommaren med mamma och pappa och förklarat att vissa saker som jag vill göra går inte att skjuta upp för jag vet inte hur jag kommer må nästa sommar, om saker och ting kan vänta eller inte... Jag tror/hoppas att de förstår även om jag också förstår deras vilja att ordna vissa saker och planera... Men jag tror att det är det jag börjar inse nu med sjukdomen, att vissa saker kommer jag aldrig kunna råda över, precis som med vädret, det blir som det blir. Och om jag vill kunna hantera en del saker på bästa sätt så kan jag inte sitta och vänta och planera utan faktiskt ta tillfällen i akt och göra det jag vill. Jag förstår nu hur de som blir sjuka säger att de började leva först då, jag känner lite samma sak... Att skjuta upp saker leder till ingenting...

RSS 2.0